Автомобилната марка Lamborghini стана партньор на италианската къща за бижута Perla Penna в създаването на смартфон за истински мъже - толкова брутален, че огънят не го гори и киселина не може да го разтвори.

През 2011 г. сегашният собственик на Perla Penna, бижутерът Илия Джакомети пусна ограничено издание iPhone CAVIAR, изработен от 18-каратово злато, екзотична кожа и редки материали. С течение на времето колекцията, основана на моделите iPhone 4S и iPhone 5, бе допълнена с нови уникални екземпляри.

iPhone CAVIAR 5 Titano Diabolo, разработен съвместно с Lamborghini, е лимитирана серия от само 99 броя с цена 4 260 долара за копие. Смартфонът е изработен от титан, карбон и други високоякостни материали.

Той е оборудван с кожен капак, украсен с логото на бижутера. Логото на задния капак може да бъде изработено от злато или рутений - огнеупорен метал, който е толкова тежък, че не е разтворим в киселини.

Самият панел е изработен от закален титан и карбонови влакна, използвани в производството на велосипеди Battaglin.

В допълнение към Titano Diabolo, в колекцията CAVIAR има много други интересни екземпляри. Например CAVIAR iPhone 5 Unico Alligatore LE е направен от злато и кожа на алигатор, а CAVIAR iPhone 5 Anaconda Rosa е от розова кожа на анаконда и бяло злато.