Робърт де Ниро (69 г.) не е просто отличен актьор и режисьор, той също управлява многобройни ресторанти по цял свят. Неговата империя включва и луксозната верига ресторанти "Nobu". Сега той отвори вратите на първия хотел от веригата – "Nobu Hotel" в Лас Вегас.

Страхотен отбор: холивудският актьор Робърт де Ниро (вляво) и готвачът Нобу Мацухиса откриха хотела и ресторанта "Nobu" в Лас Вегас. Заедно двамата вече са открили множество ресторанти "Nobu".

"Nobu Hotel and Restaurant" е "хотел в хотел", тъй като е част от легендарния хотелски комплекс "Ceaser's Palace" в града на комарджиите, Лас Вегас. Ресторантът към хотела със своите 327 места е най-големият "Nobu" ресторант в света. На разположение е и изключително меню, което е достъпно единствено за гостите на хотела. Още ресторанти от веригата има в Лондон, Дубай, Токио и други.

Луксозният хотел разполага с 181 стаи, които отразяват типичния за "Nobu" стил – азиатски елементи, смесени със западен дизайн. Робърт де Ниро е участвал дори в избора на оборудване. Скоро се очаква да открие още хотели от веригата в Рияд, Лондон и Бахрейн.