Представете си, че се чекирате в луксозен хотел с някой от тези куфари - звучи добре, нали? Със сигурност би придало допълнителен блясък към външния ви вид, а и всеки, който ви види, ще предположи, че съдържанието е също толкова луксозно. Тези пет куфара - от Louis Vuitton до Zero Haliburton – гарантират едно по-стилно пътуване.

Куфарът „Monogram Pégase 55“ на Louis Vuitton е с размери 40 x 55 x 20 сантиметра и предлага достатъчно пространство за съхранение на багажа за едно пътуване през уикенда. Отскоро моделът се предлага и в ярко лилав цвят.

Моделът Calèche- express на Hermès се предлага с размери 35 x 36 x 25 и 35 x 55 x 25 сантиметра, както и в два цветови варианта. По-малкият куфар се събира и като ръчен багаж в самолет.

Сребърният „Classic Flight Multiwheel“ и черният "Topas Stealth" на Rimowa предлагат изобилие от пространство за дрехи и обувки и тежат едва около шест килограма.

Куфарът "Cuir LM" на Longchamp е с размери 37 x 52 x 21 сантиметра и е изработен от кожа Vachette. Освен в тези ярки цветове, моделът се предлага също в черно и кафяво.

Куфарите от алуминиевата серия "Silver Freewheel Zeroller" на Zero Haliburton са изключително издръжливи, освен това могат да се завъртат на 360 градуса.