Тази година покрай Великден ще почиваме шест дни. Празниците започват от 1 май и завършват на 7 май. Много хора вече побързаха да направят резервациите си, за да използват промоциите на туроператори и хотелиери.

Ако планирате да прекарате почивните дни извън страната, можете да се възползвате от някоя от следващите оферти на сайтовете за групово пазаруване:

Великден на Халкидики

Три нощувки на база all inclusive по Великден в четиризвезден хотел на гръцкия полуостров Ситония ще ви струва 330 лв. Ако времето позволява, ще можете да съчетаете празника с плаж.

В четиризвезден хотел на полуостров Касандра пък получавате 5 нощувки със закуски и вечери в четиризвезден хотел за 258 лв.

На гръцките острови

Един романтичен Великден можете да прекарате на гръцките острови. Офертата за Закинтос включва транспорт с автобус, три нощувки в четиризвезден хотел на база all inclusive, което ще ви струва 340 лв.

Ако изберете остров Евия, срещу 310 лв. ще получите четири нощувки със закуски и вечери, и празничен великденски обяд в тризвезден хотел.

5 нощувки със закуски, вечери и празничен великденски обяд с музика на живо в четиризвезден хотел на остров Тасос струват 360 лв.

Екскурзия до Турция

Ако харесвате автобусните екскурзии, значи една разходка до Истанбул по Великден е точно за вас. Срещу 194 лв. получавате 2 нощувки, 2 закуски и класическа пешеходна екскурзия из града. Ще можете да присъствате на празнична Великденска литургия, както и да разгледате Одрин.

Срещу 206 лв. можете да почивате в Бодрум, като получавате 5 нощувки на база all inclusive в четиризвезден хотел на брега на морето. Ако използвате автобус на туроператора, трябва да доплатите 140 лв.

Разходка из Загреб

Автобусна екскурзия до Загреб и Любляна с 3 нощувки в две и тризвездни хотели по Великден ще ви струва 300 лв. Включват се и закуски.

Великден на брега на Охридското езеро

Срещу 155 лв. получавате три нощувки със закуски в хотел с три звезди в Охрид. В цената се включва и автобусният транспорт.

Екзотичните предложения

Тунис е друга дестинация, която се предлага за Великден. Офертите започват от 900 лв. за чартърен полет, пет нощувки в четиризвезден хотел със закуска и вечеря.

Ако предпочитате Дубай, ще трябва да си приготвите поне 2900 лв., с които да си платите четири нощувки със закуски в петзвезден хотел.

Шест нощувки в петзвезден хотел в Египет със закуска и вечеря и чартърън полет ще ви струват най-малко 1700 лв.