Флагманът на Nokia – Lumia 920, вече е в магазините на Мтел. Смартфонът ще се предлага за 43.90 лева с атрактивните Смарт тарифи на телекома.

Nokia Lumia 920 поддържа най-новата версия на операционната система Windows Phone 8. Тя се отличава с лесен за персонализиране начален екран и нови анимирани Live Tiles.

С иновативната технология за изображения Nokia PureView 8-мегапикселовата камера на Lumia 920 е в състояние да улови пет пъти повече светлина, в сравнение с други смартфони, при това без да използва светкавица.

4.5-инчовият дисплей на Nokia Lumia 920 използва технологията PureMotion HD+, която ускорява пикселите два пъти, като по този начин картината не се размазва.

В зависимост от желанието си, клиентите могат да закупят новото умно устройство заедно с една от трите Мтел смарт тарифи. И трите разновидности са насочени към към потребителите, които искат да бъдат винаги онлайн и обичат да говорят дълго по телефона.

Независимо кой Мтел смарт изберат, всички клиенти получават неограничени разговори към пет любими номера от мрежата на телекома, минути за разговори към всички национални мрежи, както и трафик за мобилен интернет.