Представители на водещите застрахователни компании в страната ще дискутират успехите и проблемите в сектора на втория ден от финансовия форум „Шумът на парите“.

В първия панел „Застраховане“, който ще стартира от 10.50 ч. на 15 май, ще вземат участие изпълнителният директор и член на Управителния съвет на Армеец Цветанка Крумова, изпълнителният директор и заместник-председател на Съвета на директорите на Бул Инс доц. Стоян Проданов и главният изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Уника Николай Генчев.

В четвъртото издание на форума в панел „Застраховане“ ще участват още Лазар Георгиев, член на УС на Лев Инс и директор на Софийски корпоративен център, Николай Здравков, управляващ съдружник, I&G Brokers, Иво Груев, член на Управителния съвет и заместник изпълнителен директор на ЗАД Булстрад Виена Иншурънс Груп и Калин Костов, прокурист на ЗАД Алианц България.

Вижте кои водещи банкери ще участват в Шумът на парите

Вторият панел, посветен на сектора и по-специално на животозастраховането, е със стартов час 12.00 на 15 май.

Участие в него ще вземат генералният мениджър на MetLife в България Георгиос Цаконас, изпълнителният директор и председател на Управителния съвет на ЗАД Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп Светла Несторова и Андрей Александров, изпълнителен директор на Алианц България Живот.

Ще участват още Евгени Бенбасат, изпълнителен директор на ОББ MetLife, Георги Георгиев, изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Уника Живот и Венцислав Арнаудов, HR&Training Manager в MetLife.

Направете си безплатна регистрация за форума

През 2013 г. форумът „Шумът на парите“ се организира със съдействието на ВИП спонсора Евро Финанс и основните спонсори – SG Експресбанк, вносителят на автомобили Chevrolet, застрахователното дружество Армеец, Пенсионно осигурителна компания Доверие и дружествата за управление на активи Актива Асет Мениджмънт и Сентинел Асет Мениджмънт.

Медийни партньори на събитието са Дарик радио, телевизия Bulgaria on air, сп. Мениджър, в. Стандарт, SeeNews, imot.bg, novini.bg и insurance.bg.

Организационен партньор е компанията за управление на събития Ивенто. Форумът се осъществява с комуникационната подкрепа на агенция за връзки с обществеността AMI Communications България.

Присъединете се към събитието във Facebook