Бившият състезател по американски футбол от НФЛ Кийшоун Джонсън изглежда живее в един и същ квартал с музиканта Джъстин Бийбър – Калабасас, Лос Анджелис.

В края на миналия месец Джонсън си тръгвал от парти с личния си автомобил Toyota Prius, на задната седалка на който било неговото дете, когато покрай колата профучал Джъстин Бийбър със своето Ferrari.

Джонсън побеснял, защото според него с подобно каране Бийбър можел да убие някого. Така той закарал детето си вкъщи, след което подгонил певеца със своя Prius. Точно така Prius преследва Ferrari.

Когато Джонсън стигнал до дома на Бийбър, спрял непосредствено зад колата му и излязъл, за да си поговори с него. Певецът обаче избягал и се скрил в къщата, след което отказал да излезе.

Трябва да споменем, че Кийшоун Джонсън е висок 195 см и тежи близо 100 кг., а Джъстин Бийбър е висок 173 см и тежи 55 кг.

Бившият играч от НФЛ Ерик Дикърсън, който живее в същия квартал Калабасас, написа в Twitter, че Бийбър трябва да кара по-внимателно и че и той е имал бяло Ferrari, но е спазвал ограниченията на скоростта в квартала, където по улиците играят деца.