Брад Пит оставил бакшиш от над 700 долара на сервитьорка в германско заведение. Актьорът дал щедрата сума на смаяната сервитьорка, след като поръчал суши и други японски ястия за 1000 долара за семейната вечеря по повод 38-я рожден ден на годеницата му Анджелина Джоли. Семейството празнува в японския ресторант Кучи в Берлин във вторник.

"Те са страхотни. В 9 ч вечерта бяха на вратата. Събуха си обувките, както всички останали гости", разказа 24-годишната сервитьорка Ундин Орт пред германския вестник "Билд", предаде БГНЕС.

49-годишният актьор поръчал порция от всяко ястие в менюто за себе си, Анджелина и шестте им деца Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиан.

След като приключили с апетитната храна, Брад извадил 1846 долара в брой и казал "така е добре" на смаяната Ундин. "Коленете ми трепереха. Споделих бакшиша с 15 колеги", разказа младата жена.

Брад и Анджелина бяха в германската столица за премиерата на новия му зомби трилър "Z-та световна война", но наред с представянето на лентата намериха време да отпразнуват и рождения ден на красивата актриса.