Никъде не празнуват толкова дълго и диво, колкото на балеарския остров Ибиса! Но в допълнение към разкошните партита, пълни със знаменитости, има все още останали убежища на спокойствие. Представяме ви най-добрите хотели за настаняване в европейската парти столица:

На терасата на покрива в хотел Aguas de Ibiza можете да плувате в басейна с прекрасен изглед към морето.

Хотел Auges de Ibiza се намира в източната част на острова. Неговите седем апартамента са луксозно обзаведени и предлагат гледка към морето и пристанището.

The Giri Residence се намира в северната част на острова, далеч от шума и суетата. Той е един от най-добрите бутикови хотели в света.

The Giri Residence разполага само с пет апартамента. Вдясно виждате една от спалните, а вляво – очарователния ресторант на хотела.

Прилича на Miami Beach, но всъщност е Ибиса: хотел Ocean Drive в Таламанка, източно от града Ибиса.

Ocean Drive Hotel е модерно обзаведен. Мебелите в хотела са на Mies van der Rohe и Corbusier.

Апартаментът, кръстен "I'm on top of the World Suite", е най-големият апартамент в Ushuaia Towers Hotel на Ибиса. Напереното име обаче идеално се вписва в стила на луксозния парти хотел.

Някои от апартаментите в Ushuaia Hotel разполагат с красиви външни бани с изглед към морето. Хотелът се намира в Плая ден Боса.

Хотел Torre del Canonigo се намира в защитената от Юнеско стара част на града, Далт Вила. Той разполага с осем стаи за гости.

От басейна на хотел Torre del Canonigo има изглед към старата част на града и морето.