Ако още от офиса се запътвате към парти след работа и няма време да се преоблечете – стилът ви не трябва да страда!

С няколко прости стъпки и правилните аксесоари, вашето офис облекло за миг може да се превърне в готин парти аутфит – модата може да бъде толкова практична! Вижте сами:

С няколко детайла можете да направите елегантно облекло: готини слънчеви очила, хубава шапка и стилни мокасини – това ви е нужно, за да изглеждате наистина добре!

За вечер по модерните барове са ви необходими няколко стилни аксесоари: с шал и очилата във фънки нюанси не можете да сгрешите! А подобен тип чанта е просто задължителна за лятото.

Зеленият цвят във всичките му нюанси е лятна тенденция. Спортният шик може да бъде постигнат с ефирен шал, готина шапка и колан, който да бъде цветен акцент към дънките.

Придайте класическо усещане на облеклото си с очила, изработени от фина първокласна дървесина, кожена гривна и сандали на Timberland.

Свеж морски бриз – на това напомнят тези шикозни мокасини, а коланът и раницата пасват идеално за морето.


Естествената дървесина изглежда перфектно за лятото! Последната иновация е използването им в аксесоари като очила, например.

Естествените материали и тяхната имитация в очилата наистина са хитът на лятото.

Oт Baldessarini имитират структурата на блатен дъб до най-малкия детайл в слънчевите очила модел B3117.

Пръстенът е изработен от масивно сребро проба 925 и е с отличителна дървена структура като гравюра.

Копчетата за ръкавели също трябва да са в хармония с дрехите.

От шапката, през очилата, та чак до кърпата – с няколко подбрани аксесоари облеклото ви бързо ще влезе в крак с летните тенденции. Това лято модни акценти са естествените материи като кожа, дърво и лико, както и ярките цветове.