Лято в Италия: Флоренция е идеален град не само за влюбени, а и за пътуване-изненада. Представете си разходка привечер покрай река Арно, след което по питие в някой близък бар…

Отдайте се на усещането за италианското лято:

Точно в центъра и с гледка към покривите на града, хотел Brunelleschi е поместен в една от най-хубавите и необичайни къщи в града, където комбинацията на стари стени и съвременни елементи е сензационно успешна.

При ремоделирането на луксозния четиризвезден хотел бе открит историческият Torre Pagliazza, в който днес се помещава апартамент и е една от най-големите атракции в стария град.

Перфектно за вечеря на свещи: ресторант Elisabetta е с отлична кухня и с романтична гледка към уединен двор.

Алтернатива на престоя във Флоренция е Villa Mangiacane, която се намира на 12 километра от града и е идеална за феновете на Тоскана със склонност към хълмисти възвишения и обичайните за района кипариси.

В допълнение идва изисканата архитектура, която носи подписа на не кого да е, а на самия Микеланджело.

Днес тази вила е превърната в петзвезден хотел, около който има лозя и маслинови горички – по-романтично, спокойно и уединено от това няма накъде!

Също така във Villa Country Relais Villa L'Olmo влюбените могат да се насладят на селска идилия по тоскански.

Вижте още: Палма де Майорка: градът на контрастите

Стара къща от 16-и век и изглед към хълма: това са нещата, които носят наслада на сетивата, също като домашния зехтин и вино Кианти.

Комфортните, обзаведени в тоскански провинциален стил апартаменти, предлагат не само много лично пространство, но и уединен басейн и обилна закуска, с която влюбените могат да започнат деня си подобаващо след бурна нощ...