Много хора търсят добре платена работа. Възможно ли е обаче високата заплата да е свързана с приятно пътуване, похапване на корем и веселие?

На най-добрата работа у нас първият работен ден е 15 август. Обявата се разпостранява в социалните мрежи, а одобрението зависи от гласовете на хората, които харесат кандидатурата ви.

Заплащането е 1500 лв. за месец и половина, а предизвикателството - да посетиш 100 кръчми из цяла България. Лошата новина е, че свободните работни места са две, а добрата - че няма да им се налага да обиколят всички планувани заведения.

Като доказателство, че е посетил кръчмите, всеки нает ще получава печат от заведението, в което е пил, ял и се е веселил. За целта има издадена книжка по подобие на 100-те национални обекта.

Най-добрите свободни работни места в света

Обект с усмивка означава, че заведението предлага намаление. Кандидатите няма да могат да работят заедно, защото на единия ще бъде поверена Северна, а на другия - Южна България.

За работата мечта няма изискване за пол и възраст, както и за образование. Досега кандидатите са над 30. Преди да са ви одобрили, е важно да знаете, че новата ви работа изисква доста издръжливост.

Хубаво е, като пиете на работа, да го правите с мярка, защото после от вас очакват весели истории, както и колоритни снимки, посочва ТВ7.

Ако някой има кураж, може да посети 100-те кръчми и без да е на работа. Вече има хора с опит в това начинание, което се измерва с над 45 хил. изминати километри.