Мислите си, че нямате късмет?

Няма ви нищо. Вижте какво се е случило на тези хора:

Целият град спечели от лотария, освен този човек

През 2012 година малкото градче Содето в Испания печели джакпот от 950 млн. долара. Печалбата е разпределена между 70 домакинства, освен това на Котис Мицотакис. По някаква лоша случайност, когато минавали да събират пари за лотарийния билет, точно къщата на Мицокакис е била пропусната и той останал без нито един цент от печалбата.

Стюардеса, която преживява три корабокрушения, включително това на Титаник

През 1911 година 23-годишната Вайълет Джесоп работила като стюардеса на презокеанския лайнер RMS Olympic. Тя оцеляла при сблъсъка на кораба с HMS Hawke.

Година по-късно тя работила на Титаник, който както знаете, потъва след сблъсък с айсберг. Тя оцелява след като се качва на спасителка лодка 16.

По-късно, по време на Първата световна война, тя плавала с Britannic, който потънал, след като се натъкнал на мина в Егейско море. Тя била спасена – за трети път.

Това не я смутило и тя продължила да работи на кораби. Починала през 1971 година от болно сърце.

Тази жена преживя 5 урагана

В последните 50 години Мелани Мартинез е загубила 4 домове в урагани. Това са ураганите Бетси (1965 г.), Хуан (1985 г.), Джордж (1998 г.) и Катрина (2005 г.). Тя обаче не искала да напусне родната Луизиана.

Съдбата й трогнала ТВ шоу, което я избрало, за да направи ремонт на дома й за 20 000 долара. Мелани точно си мислела, че й е провървяло, но година след ТВ шоуто домът й бил пометен от урагана Айзък.

Този човек бе нападнат от акула, ударен от гръм и ухапан от змия

Той бил ухапан от акула през юли 2013 година, докато ловил риба.

Негов приятел му се притекъл на помощ. По време на интервю за телевизията заради инцидента с акулата, той споделил, че е бил удрян от гръм у хапан от змия.

Той е преживял удара от гръм, три катастрофи и е падал в мина

54-годишният Джон Лайн е преживял 16 сериозни инцидента в живота си.

Медиите на Острова го наричат „човекът с най-лош късмет във Великобритания“.

Случвало му се е какво ли не – падал е от кон, прегазвал го е ван. Като дете паднал от дърво и си счупил ръката, На връщане от болницата автобусът му катастрофирал, като същата ръка се счупила на друго място. Това станало в петък 13-ти.