От списанието Playboy често предлагат огромни суми на известни личности, за да се съблекат за фотосесия. Понякога те отказват.

Виж още: Жените, на които Playboy предложи 1 милион долара

В други случаи обаче е обратното – известни дами се натискат за корица, а Playboy им отказва.

Вижте 10 жени, на които Playboy учтиво каза „Не, благодаря“:

Адриана Патридж

Адриана е много известна в САЩ. Тя участва в риалити шоу и стана много популярна, след като нейни голи снимки „изтекоха“ в мрежата. Патридж наела професионален фотограф за „естетична гола сесия“, която изпратила на Playboy, надявайки се да изгрее на корицата. От списанието обаче й казали, че няма да ползват снимките.

Т.А.Т.У.

Преди години дуетът от Русия нашумя с 1-2 хита и пикантната подробност, че са лесбийки.

Те имаха амбицията да отбележат 18-ия си рожден ден с фотосесия за Playboy, но им било отказано от две версии на списанието – американската и немската.

Бриджит Маркард

Маркард е имала няколко пробни фотосесии за списанието, но те така и не я избират за публикуване.

Шърли Джоунс

Днес тя е на 79 години, но някога е била най-горещата актриса в Холивуд.

Преди години тя направила пробни снимки за списанието, но лично Хю Хефнър ги отхвърлил, защото не били достатъчно разголени.

Луан де Лесепс

Тя е актриса от известната в САЩ програма „Истинските отчаяни съпруги“. Била бясна, когато разбрала, че колежката й Кели Бенсимън е избрана за снимки за списанието, а тя не.

Кейт Госелин

Госелин е била отхвърляна от списанието 2 пъти!

Тя е известна с риалити шоуто си, в което тя и мъжът й отглеждат 8-те си деца. Тя попитала Playboy два пъти дали се интересуват от нея, но Хю Хефнър й казал, че не е достатъчно известна, за да бъде на корицата.

За сметка на това, мъжът й е получил предложение от списание Playgirl за 20 000 долара.

Къртни Стодън

Само един ден след като навършила 18 години, тя пусна съобщение в Twitter, в което изразява желанието си да се снима за тях. От списанието обаче не вярват, че гърдите й са истински и и отказали.

Кели Озбърн

Дъщерята на Ози Озбърн поискала да се снима за списанието, но Хю Хефнър и казал, че не е „Playboy material”. Това много засегнало Кели.

Фара Абрахам

Абрахам се е предлагала два пъти на списанието, но и било отказвано, още повече, че междувременно излезе порно с нея и публиката вече е е виждала всичко.

Бритни Спиърс

През 2007 година, когато Бритни си обръсна косата Хефнър й отказал, но не завинаги. Той казал, че ще бъде много щастлив тя да се снима за списанието, но след като се „върне във форма“.