Сред сайтовете, които генерират най-много посещения в света, може да забележите имена като livejasmin.com, myfreecams.com или imlive.com. Това не са търсачки или портали. Това са сайтове, в които момичета правят стриптийз пред уебкамерите си.

Такъв сайт може да генерира 28 милиона уникални посетители на месец!

При този трафик не е чудно, че някои от момичетата си докарват доста добри доходи.

Тази професия е доста свободна, защото момичетата „работят“ от вкъщи, могат да имат друга работа в останалото време, могат да са студентки и т.н. От тях се изисква само да имат компютър, уебкамера и прилична интернет връзка.

Има три вида видео чат, от които да избират:

Свободен чат: при този чат те се запознават с потенциални клиенти, като все още не се събличат. Тук двете страни решават дали искат да продължат чата. Момичетата виждат и колко пари имат клиентите в онлайн сметките си.

Гол чат: тук момичетата са голи до кръста. Клиентите плащат на минута. Броят зрители е неограничен.

Частен чат: тук са само клиентът и момичето. Клиентът може също да си включи уеб камера. Тук цената е доста по-висока, като се очаква, че момичето ще се съблече напълно и ще изпълнява желания на клиента. Разбира се, тя може да прекъсне чата винаги, когато реши.

Виж още: Колко пари получава една стриптийзьорка в Ел Ей?

Момичетата трябва много да внимават, когато подписват договорите си, за да видят какви условия имат. Някои компании искат да записват чатовете и да ги ползват за реклама след това.

Умните момичета искат анекс към договора, в който настояват, ако е използват записи за рекламна цел те да получават хонорар за това.

Колко пари получават?

Парите зависят от това доколко сте популярна. Нямаме данни за това колко изкарват българките в бизнеса, но в САЩ най-добрите момичета могат да си докарат по 50 000 – 60 000 долара на месец. Тези, които правят най-много пари обаче, са професионални порно актриси и работят много часове, като това е единствената им професия.

Средното заплащане за такава работа е 300 – 1000 долара на ден. Работният ден продължава 2-5 часа.

Понякога обаче има „лоши дни“ и в този бизнес, когато

Сайтовете обикновено вземат комисиона от 35%.