Том Брейди и Жизел Бюндхен са сключили договор за закупуването на невероятно апартамент, който заема цял етаж от сграда в Ню Йорк на цена от 14 млн. долара.

Състезателят по американски футбол Брейди и Бюндхен, която е най-добре платеният модел в света, ще придобият невероятния апартамент с три спални, който се намира на 47-ия етаж на известната сграда One Madison, който първоначално е бил обявен за продажба на цена от 16.5 млн. долара.

Техният апартамент е най-високият в сградата, който заема цял етаж и се намира само на няколко етажа под мезонета, който заема три етажа и струва 50 млн. долара.

До апартамента на звездната двойка се стига през заключващ се вход от асансьора, който води до частно фоайе. Жилището разполага с голяма основна спалня, ежедневна, която предлага изглед на изток и на север, два огромни дрешника и основна баня с джакузи. Другите две спални също разполагат със собствени бани и доста място за дрехи.

One Madison се сблъска с финансови проблеми почти веднага след като излезе на пазара през 2007 г. Изземвания на имоти и съдебни дела преследваха небостъргача, докато той не премина в ръцете на нови ръководители, които успяха да привлекат потенциални звездни клиенти, между които Леонардо ДиКаприо и Вера Уанг.

Преди да купят апартамент в One Madison, Брейди е разполагал с жилище в Time Warner Center, което продаде за 17.5 млн. долара, а Бюндхен е имала мезонет на 11-а улица, която е продала за 4.4 млн. долара.

На западното крайбрежия на САЩ Том, Жизел и техните деца имат новопостроена къща за 20 млн. долара. Двамата в момента строят къща и в района на Бостън.