Тази Коледа клиентите на Мтел ще имат 50% повече минути за разговори с Икономичната тарифа на телекома, Мтел Моби и Мтел Смарт. Те ще могат да посрещнат празниците с нов телефон или смартфон на атрактивна цена.

С Икономичната тарифа на телекома клиентите ще получат 150 безплатни минути към всички национални мрежи и ще говорят неограничено с петима свои приятели само за 12.90 лева на месец.

Тези, които заложат на тарифен план Мтел Моби, също ще говорят с 50% повече. В зависимост от избрания размер M, L, XL или XXL, те ще получат до 3000 минути към всички в България, САЩ, Канада и страните от Зона1, и ще говорят неограничено с един любим номер в мрежата на Мтел.

Мтел Смарт е тарифният план, подходящ за всички, които освен да говорят много, искат и да сърфират неограничено в Интернет. Те също ще получат повече минути за разговори, но и с 50% повече мобилен интернет на максимална скорост.

Мтел Смарт се предлага в три разновидности и осигурява неограничени разговори с 5 приятели от мрежата на Мтел, както и 300, 600 или 1500 безплатни минути към всички национални мрежи и до 4500MB за сърфиране в Интернет на цени от 24.90 лева на месец.

Всеки, избрал Мтел Смарт за свой тарифен план, може да посрещне Коледа и с нов смартфон Samsung Galaxy Trend Lite, който с Мтел Смарт тарифи се предлага на цена 6.90 лева на месец. А абонатите на Мтел Смарт 3 могат да избират и между mini версиите на Samsung Galaxy S4 и HTC One за 19.90 лева на месец или HTC Desire 500 за 9.90 лева на месец за период от две години.

Нов мобилен телефон на празнична цена могат да закупят и клиентите, които заложат на Икономичната тарифа и Мтел Моби. Те могат да избират между практичния Samsung 1200 на цена само от 1 лев, Nokia 100 за 9.90 лева и Alcatel 2005 за 19.90 лева.

Промоционалните условия важат за целия период на двугодишния договор.