Специални коледни предложения са подготвени от Мтел за всички клиенти, избрали да използват фиксираните услуги на телекома. Освен високоскоростен оптичен интернет за дома и цифрова телевизия, те могат да посрещнат празниците с нов лаптоп, таблет или телевизор на атрактивни цени.

Първото коледно предложение е насочено към всички, които искат да сърфират в интернет с високи скорости. Срещу 15.90 лева на месец те ще използват 50 Mbps интернет и могат да закупят таблет Lenovo A3000 или лаптоп HP2000 на специални цени.

Пакетът от таблет Lenovo A3000 и 50 Mbps оптичен интернет за дома е на обща цена от 24.80 лева на месец при двугодишен абонамент, а пакетът с лаптоп HP2000 ще струва само 32.80 лева на месец.

Коледни изненади очакват и всички, предпочели цифровата телевизия на телекома. В продължение на два месеца, без значение какъв пакет използват, те ще гледат пълния списък от 160 канала, включени в Разширения пакет.

За същия период от време промоционално те ще имат и достъп до каналите в пакета HBO & Cinemax HD, както и до съдържанието на Мтел видеоклуб - стотици филми, сериали, детски предавания и музика, достъпни за гледане като видео по поръчка в удобно за тях време.

Клиентите, решили да се абонират за някой от пакетите интернет за дома и цифрова телевизия от Мтел, също ще могат да посрещнат празника с ново устройство - 32-инчов LED телевизор Toshiba.

Той се предлага на цена от 18.90 лева на месец в допълнение към двугодишния абонамент. Пакетните предложения на Мтел дават възможност за обединяване на всички услуги на едно място и от един оператор, което намалява общата месечна такса за използваните телеком решения.