Дзайнерските лудории на Rolls-Royce вдъхновяват целия свят. С пълно право британците, като никой друг, са се специализирали във всички видове опции: от рубини в салона до калници с мозайка от дърво. Техният пример се следва и от други компании, когато се опитват да впечатлят богатите си клиенти. Което, както ще видим, невинаги е успешно:

Кожена тапицерия от кит

Не стига че за салона е използвана кожа от защитен вид животно, но следва и специално уточнение, че тя е от „интимната зона“ на кита. В Dartz са сметнали, че това звучи съвсем прилично...

Звездно небе в кабината

На пръв поглед не звучи зле, но ако се замислите, за какво стандартен кабриолет и истинско звездно небе трябва да бъдат заменяни от лампички и кабели?

Палатки за кола

Друг глас от миналото. Chevrolet и Pontiac предлагат за тяхната Vega и Astre не много красива, но полезна в ежедневието палатка.

Комплект за грим в колата

Вероятно много дами ще бъдат разочаровани, но идеята за гримьорна в автомобила вече е изпробвана и отхвърлена. Отдавна.

Тапицерия от гранит

И Maybach може да греши. Особено когато добавят гранит- любимият материал за скъпи надгробни паметници, в оформлението на колата си.

И бонус:

Бихте ли изсипали торба с пари, или по-точно 2 милиона долара, за автомобил, който не можете да шофирате без разрешение? Подобна оферта може да си позволи само Ferrari. Купувачите на FXX могат да забравят за самостоятелността – те могат да карат собствения си автомобил само на няколко писти под взора на хора от компанията.