Мтел получи отличие от Българската асоциация за управление на хора (БАУХ). Вихра Тонева от екипа на „Вътрешни комуникации” в компанията е избрана за HR изгряваща звезда на годината. Тя получи своя приз лично от виртуозния цигулар Васко Василев по време на годишните HR награди на БАУХ вчера.

„Наградата е стимул да продължавам да давам най-доброто от себе си всеки ден. Вярвам, че всяко индивидуално признание е резултат от усилията на целия екип”, каза Вихра Тонева при получаването на наградата.

Вихра е отличена за своята активност и принос за развитието на вътрешните комуникации и популяризирането на HR практиките сред служителите в телекома.

Успешното използване на различни вътрешни комуникационни канали, изградените ефикасни взаимоотношения на всички нива в организацията, познаването на цялостната бизнес мисия и предлагането на решения за постигането на организационните цели са част от уменията, които спечелиха признанието на журито.

Наградите на БАУХ отличават най-успешните HR професионалисти и екипи. През годините компанията е отличавана многократно за успешното внедряване на различни проекти, насочени към управлението и развитието на хората в компанията.