Днес не можем без нашия лаптоп. Всеки има различни изисквания за компютъра си, а ако парите не са проблем, можете да се радвате на най-доброто.

Вижте още: Тенденциите при смартфоните тази година

Ето кои са най-скъпите лаптопи в момента:

5. VoodooEnvy 171: 6 500 долара

Voodoo е луксозна компютърна марка от Hewlett Packard. Можете да си избирате цвета. От 2012 година вече не се произвеждат, така че са нещо като рядкост.

4. Ego и Bentley: 20 000 долара

Моделът е комбинация от работата на Ego и Bentley. Облицован е с кожа, която да наподобява интериора на автомобил Bentley. Има само 250 броя произведени. Дръжките по него са от бяло злато.

3. MacBook Pro 24Karat Gold: 30 000 долара

Той е персонализиран от Computer Choppers – компания, която прави нещо като „тунинг“ на всякаква техника – от iPad до смартфони. Специализират в продукти на Apple.

Това е MacBook Pro, покрит с 24-каратово злато. Има логото на Apple от цветни диаманти. От този модел има ограничен брой. Предлага се такава версия и на MacBook Air.

2. Tulip E-Go Diamond: 350 000 долара

В логото на Tulip на две места има големи рубини. Използвано е и чисто злато. Създаден е за дами, които искат функционалността на добър лаптоп и изяществото на бижу.

1. Luvaglio One Million Dollar Laptop: 1 000 000 долара

Известен е като най-скъпият лаптоп, който може да се купи с пари. Има 17″ LED екран, по който определено не бихте искали да излеете нещо.