Благодарение на Google Earth можете да се запознаете с нашата планета, без да напускате дома си. Отново благодарение на Google Earth потребителите успяха да забележат структури и фигури, напълно невидими от Земята:

Японският Готъм сити: Какво е това - тайният щаб на Батман? Знакът на комиксовия герой може да се види върху една от сградите в японския град Окинава.

Пазителят на Уейстланд: Пазителят на Уейстланд в Алберта, Канада, изглежда точно като човешки профил, когато се гледа отгоре. Освен това изглежда, че "Индианецът" е щастлив собственик на iPod или друго устройство за слушане на музика: на ухото му има ясно видима "слушалка". В действителност, "слушалката" е кладенец на петролна платформа, а кабелът - пътя, водещи до него. "Лицето" е формирано от ерозия по естествен начин и едва ли има тайно послание.

Исус те обича: това небесно откровение бе забелязано от мъж, докато разглеждал Национален парк Бойсе, Айдахо, в приложението на Google.

Coca-Cola: Изглежда, че в Чили Coca-Cola е наистина харесвана: логото на марката ясно може да се види върху песъчливата почва в близост до град Арика, Чили. Това е най-голямото лого Coca-Cola в света. То е направено от 70 000 празни бутилки за стогодишнината на компанията.

Езерото във форма на сърце: строителите на града му направили страхотен подарък. Изкуствено езеро във формата на сърце близо до Колумбия стейшън, Охайо.

Логото на Firefox: логото на Firefox може да бъде видяно в царевична нива в Дейтън, щата Орегон.

Човекът- котка: Подобен както на човек, така и на котка, този весел гигант е селски пазач, който охранява чилийското село Уара, Област Тарапака, Чили.

Вижте още: 10 снимки на Космоса, които спират дъха

Абстракции: в китайската пустиня можете да видите странна плетеница, която би развълнувала феновете на извънземните и конспиративните теории.

Китара: тази китара се намира в плодородния селскостопански район на Аржентина Пампасите. В действителност това е гора, засадена във формата на китара в памет на съпругата си, от фермера Педро Мартин Утера. Горичката е направена от 7000 кипариса.

Спирала:гигантската спирала в египетската пустиня може да заблуди с визията. Не, това не е следа от присъствието на извънземни, а произведение на изкуството, създадено от трима художници.

Знаме:това огромно турско знаме може да се види от въздуха в Кирения, Кипър.

Мишена: ако се вгледате внимателно, в сухите зони на щата Невада, САЩ, можете да видите гигантска мишена.

Лъв: в селската област Данстейбъл, Бедфордшир, Великобритания, фермери си направиха шега, създавайки тази лъвска фигура.

Вижте още: Градовете нощем, видени от Космоса