Дан Билзериан бе обявен за най-интересният мъж в Instagram. Неговата международна слава идва, след като сайтът buzzfeed публикува материал за него и за неговия вълнуващ начин на живот.

С над 684 000 последователи 33-годишният Билзериан трупа популярност през последните години, тъй като все повече интернет потребители искат да станат свидетели на неговата екстраваганта интернет персона.

В снимките, които пуска в Instagram Билцериан показва на феновете си начин на живот, за който мнозина само биха могли да мечтаят.

При номинирането на Билзериан за най-интересния мъж в Instagram от buzzfeed изтъкват достъпа му до огромни количества пари, имотите му и множеството снимки, в които той демонстрира, че си прекарва страхотно с полуголи жени на всевъзможни екзотични дестинации, както и че използва доста сериозни транспортни средства, между които мултимилионни яхти, мотоцкилети, частни самолети и розови Lamborghini-та.

Вижте още: Богатите деца дразнят в Instagram

Освен че от време на време се изявява като актьор и пуска съобщения в Twitter за това, че е спечелил 10.8 млн. долара в игра на покер, снимките на Билзериан разкриват, че дните му са запълнени основно във веселене с оскъдно облечени жени и излежаване на луксозни яхти.

Феновете му могат да видят и снимки, които разкриват страстта му към екстремните спортове.

Този начин на живото понякога се оказва прекалено екстремен и за самия Билзериан. Когато бил на 25 години той получава сърдечен удар докато кара сноуборд, а през 2011 г. се разболява от белодробна емболия по време на продължила три дена игра на покер, по време на която той летял няколко пъти между Мауи и Лас Вегас.

Билзериан успява да натрупа своето състояние като играч на покер, след като се запалва по играта от брат си докато бил студент в Университета на Флорида.

Билзериан, който по принцип живее в Лос Анджелис, губи всичките си пари, когато сяда да играе покер за първи път. Впоследствие му се налага да продаде част от оръжията от колекцията си, за да възстанови загубите.

Вижте още: Поредното богато хлапе, което дразни в Instragram

Вероятно няма нужда да се казва, че след това, той продължава само напред…