На международното автомобилно изложение в Ню Йорк най-големите автопроизводители в света ще покажат по какво са работили напоследък.

Изложението започва на 18 април и е най-популярното в Северна Америка.

Вижте и някои от най-oчакваните автомобили - от концептуалния модел на Land Rover, който отчасти е невидим, до мощния нов Corvette Z06 кабриолет, подбрани от Business Insider:

Focus е най-продаваният автомобил в света, според Ford. Автопроизводителят ще се опита да запази тази тенденция със седановия модел Focus от 2015 г. По-късно тази година пък ще има и ST версия, според Ford.

BMW задава тенденциите в новия клас sports activity coupe - малки коли, които изглеждат като мощно SUV. Новият X4 ще се предлага с два различни двигателя, а базовата цена е 45 625 долара.

Нито едно автомобилно изложение не е завършено без малко лукс, така че американците могат да благодарят на Rolls-Royce, че ще представи последния си модел, който дебютира на изложението в Женева през март.

Новият Ghost II разполага с екстри като WiFi и скоростна кутия, която използва сателити и GPS, за да подбира най-добрата скорост за всяка ситуация.

Вижте още: Шест концептуални коли, влезли в производство почти без промяна

Новият Corvette Z06 бе представен на изложението в Детройт през януари, така че сега е ред на кабриолета да направи своя дебют. GM го нарича "суперкола от световна класа", а автомобилът е с максимална мощност 600 конски сили.

Alfa-Romeo 4C не е нов модел за тези, които следят автомобилната индустрия, но появяването му в Ню Йорк отбелязва завръщането на Alfa Romeo на северноамериканския пазар.

BMW навлезе бавно на пазара на електрически автомобили със своите модели i3 и i8 и продължава с концептуалния X5 eDrive.

От Mercedes са увеличили мощността и са намалили теглото на новия S63 AMG 4MATIC. 5.5-литровият V8 двигател е с мощност близо 600 конски сили, което е достатъчно за ускорение от 0 до 100 км/ч за по-малко от 4 сек и максимална скорост от 300 км/ч.

Acura показа прототип на седановия TLX на изложението в Детройт, а сега ще представи производствената версия в Ню Йорк. Автомобилът ще се предлага с 2.4-литров и 3.5-литров двигател.

Не всички коли по пътищата могат да бъда двуврати чудовища. Kia търси по-практични купувачи с изцяло новия миниван Sedona модел 2015 г.

Концептуалният Land Rover Discovery ще покаже технологията си Прозрачен капак. Тя предава образ от под колата върху дисплей на предното стъкло, което е страхотно при каране по неравен път.

Вижте още: Най-големите автомобилни изложения в света

Volkswagen ще представи в Ню Йорк дизелов концептуален автомобил, който представлява "по-голяма, по-просторна и по икономична версия на Jetta SportWagen".

Изложението в Ню Йорк няма да е дебют за моделa от 2015 г. Escalade, но продажбите на най-новата версия на луксозния SUV модел на Cadillac са започнали едва наскоро и колата все още е нова за хората.

Годината за Jeep засега е чудесна. Продажбите от началото на 2014 г. бележат ръст от 45% спрямо същия период на 2013 г. С изцяло новия модел 2015 Renegade марката ще стъпи на пазара на малки SUV-та.