Тази седмица имотът, на който ще обърнем внимание, е близо до Варна. Намира се над курорта Св. Св. Константин и Елена.

Това е красива къща на 4 етажа с площ 746 кв. метра.

Домът разполага със закрит плувен басейн с дълбочина 1.6 метра, сауна, хамам и зона за релакс.

Разпределението е следното: антрето на приземният етаж води към просторно помещение с мултифункционална кухня, просторна трапезария и дневна.

От кухнята има изход на просторна веранда с навес и маса, където можете да се насладите на ароматно кафе или романтична вечеря на открито. На същия етаж са разположени тоалетна за гости, дрешник и вътрешен коридор, служещ за топла връзка с гаража.

Централен и ключов елемент на къщата е стълбището, разработено по индивидуален дизайнерски проект, изцяло осветено от дневна светлина, а окаченият му дизайн създава усещане за безтегловност.

Металната конструкция и дъбовите стъпала са свързани с висящи стоманени въжета, които изглеждат като балюстрада и ефектен плаващ елемент.

На първия етаж има три спални, всяка от които е със собсвтвена баня.

Всички спални помещения разполагат с просторни, вградени гардероби. Подовото отопление осигурява комфорт и топлина във всички бани.

Кулминацията на имота е на втори жилищен етаж, където ще се озовете в стая - студио с голяма спалня, камина, луксозна баня и отделна гардеробна.

Градината с югоизточно изложение разполага с каменно барбекю и осветление. Дворът е с югоизточно изложение. Изградени са барбекю, каменни алеи, ограда и градинско осветление.

Има подземен гараж.

Цената на имота е 1.35 млн. евро.

Вижте снимки, предоставени от агенция Лукс Имоти:

Виж още: Имот на седмицата - къща в комплекс Делта Хил

Собствениците ще се радват на хамам, сауна и басейн.

Виж още: Имот на седмицата - апартамент до Докторски паметник

Чудесна морска гледка от терасите: