Всички неща, рано или късно, достигат състояние, което бихме нарекли лошо. Предлагаме ви да се запознаете със списък на неща, които се разграждат или унищожават трудно, а понякога и почти невъзможно:

Вижте още: 10 брилятни идеи, от които се нуждае малкият апартамент

Книга, която не може да се скъса

Такива книги са изработени от специален материал вместо хартия и са предназначени за деца. Те не могат нито да се скъсат, нито да се намокрят.

Футболна топка One World Futbol

Изработени от уникални материали, които не се поддават на износване, тези топки запазват формата си много по-дълго от познатата ни гума.

Непромукаеми визитки

Водоустойчивите визитки са разработени в Япония. Те остават сухи, дори и след като сте ги потопили в чаша вода.

Гуми Polaris, който "никога не се пукат"

Гумите са направени под формата на решетка, състояща се от пластмасови клетки, върху които стои протектор, толкова здрав, че дори след стрелба с куршум 5-и калибър, могат да покрият разстояние от 8000 километра.

Брониран делови костюм

Всеки може да се чувства като Джеймс Бонд с бронирания бизнес костюм на Гарисън Беспоук. Той е в състояние да защити потребителя от куршуми и пронизващи и режещи оръжия, благодарение на структурата на плата, който се състои от въглеродни нанотръби. Този плат е проектиран за униформи за американските военни в Ирак.

Ултразащитен смартфон

Kyocera Torque не се страхува от екстремни температури, вода, падане и други външни фактори.

Бомбонепробиваеми часовници

Ръчни часовници KAVENTSMANN Triggerfish Bronze A2 могат да устоят на налягането на дълбочина от три километра под морското равнище и ще получат само малки драскотини в случай на експлозия на 5-килограмов експлозив C4.

Вечно фенерче

Това енергоспестяващо LED фенерче издържа на падане от височина на третия етаж.

Непобедимият мост

Железопътен мост в Дърам, Северна Каролина, е вече на около сто години, но нито един камион, ударил се в него, не е успял да откърти и парченце

Ураганоустойчива къща

Този дом-купол, построен в Пенсакола, Флорида, е в състояние да издържи скорост на вятъра от 450 километра в час. Той вече е преминал през четири силни урагана, включително "Иван", "Денис" и "Катрина", благодарение на солидната си конструкция.

МРЕ Химикалка

В лабораторията по кибернетични изследвания в Тусон, Аризона, е създадена най-издръжливата химикалка на планетата, която пише дори под вода.

Волфрамов пръстен

Материалът за този пръстен само малко отстъпва по здравина на диамант и е четири пъти по-здрав от титан.

Най-сигурната състезателна каска

Способна да издържа на температури от 800 градуса по Целзий каската Racing Formula 1 от Arai е най-издръжливата в света.

Най-надеждният хард диск

ioSafe е твърд диск, който може да бъде изложен на топлина, огън и вода, без да се притеснявате за сигурността на ценните си данни.

Удароустойчиво стъкло

Magic Glass е стъкло, в което можете да заковете пирон, без да го счупите

Сферографитен лаптоп

Този лаптоп на Panasonic може да бъде изтърван, подпален, потопен, зарит в пясък и след това да скачате по него, без да го повредите.

Неразрушим пикап

Toyota Hilux се нарича "неразрушим пикап" за своята несравнима способност да работи дори и в най-екстремни условия, включително да направи пресичане на Антарктика, на разстояние от около 9500 км.

Вижте още: Най-скъпите вещи на света

Стоманено кимоно

Японски дизайнер е проектирал едно необичайно кимоно от стомани плочи и сребро за 25 000 долара.

Гъвкави слънчеви очила

Можете да седнете върху тях, да скачате по тях, да ги изпуснете – за тях е все едно.