Само утре, петък 13-ти, всички нови и настоящи клиенти на Мтел ще могат да си купят смартфон на половин цена в магазина на Мтел в софийския търговски център The Mall. Потребителите ще имат възможност да направят покупка с намаление и през електронния магазин на оператора.

Телефоните, които могат да се купят с 50% намаление единствено утре са: Sony Xperia E1, Samsung Galaxy Trend Plus и Nokia Lumia 630. Първите два модела ще се продават на цени от 29.95 лева до 84.95 лева, а Nokia Lumia 630 може да се купи на цени от 14.95 лева до 94.85 лева с оригинални слушалки Nokia в зависимост от избрания план – Мтел трaнсфер XL, L или M.

Промоцията е в рамките на световната Black Friday инициатива, по време на която цените на стоките падат драстично. Този петък тя ще обхване търговски център The Mall в София, както и онлайн магазина на Мтел.

Електронният магазин на Мтел предлага безплатна доставка, което прави пазаруването на продукти от портфолиото на телекома още по-приятно и по-лесно. Ако клиент иска да закупи желано от него устройство, но то в момента не е налично, клиентът може да поиска да го получи на удобен за него адрес – у дома или пък в най-близкия Мтел магазин. Доставката се извършва в рамките на два работни дни.