Едно от най-големите предизвикателства при обзавеждането на малки пространства е намирането на подходящи столове. Те трябва да са достатъчно на брой за гости, но пък и да не заемат много място.

Както всеки проблем, така и този има решение - в нашия случай повече от едно. Тези умело проектирани столове са идеалният отговор:

Стол-закачалка

Това е едно от най-гениалните творения на мебелния дизайн, които можете да намерите на пазара. Когато не го използвате като стол, можете да го превърнете в закачалка.

Кула от табуретки

Табуретките са удобен вариант за настаняване, когато имате гости. Те обаче са трудни за съхранение.

Не и този вариант. Когато ги наредите една върху друга, се получава доста впечатляваща кула, особено ако са в различни цветове.

Вижте още: В тази кутия се крият мебели за цяла стая

Космически стол

В разгънато състояние тези столове имат малко космически вид. Сгънати пък са идеални за съхранение – заемат изключително малко място.

Сгъваеми дивани

Сгъваемите столове са нещо, което всички сме виждали. Но чували ли сте някога за сгъваеми дивани?

Този на снимката позволява множество конфигурации и побира до 16 души.

Табуретка-мида

Това е табуретка, която се превръща във възглавница – зависи от какво точно имате нужда.

Cóm-oda

Вижте още: 5 сгъваеми мебели за малки апартаменти

Няколко допълнителни сгъваеми стола вкъщи винаги са полезни, когато имате гости. Но какво да правите с тях, когато вече не ви трябват? Направете си пейка.

Resmo

Тази атрактивна мебел може да приеме всякакви форми. Проектирани са, за да бъдат използвани на летищата, но и едно вкъщи няма да ви е излишно.