Велосипедът е любимо транспортно средство вече близо два века и всяко поколение добавя собствените си постижения и аксесоари към изпитания във времето дизайн. Вижте какви са резултатите:

Сгъваемите велосипеди са идеални за хора, които ги използват за придвижване до работа или училище и след това трябва да ги съхраняват някъде през деня.

Odachi Folding Bike се сгъва до такива размери, че е лесен за носене и дори може да се побере под бюрото или в гардероба. Наричат го самурайски меч, защото един от вариантите да го носите е като го закачите на гърба си.

Идеята на това колело е да е малко, но и да се... разширява. Към велосипеда Twist Tandem се добавя част, която автоматично го превръща в превозно средство за двама.

Този електрически скутер е вдъхновен от ножчетата с марка Swiss Army. Сгъваемото средство за придвижване разполага с широки колела, подходящи за градска среда.

Но най-забележителната черта на Voltitude V1 е способността му да се сгъва като известния швейцарски армейски нож в малък пакет - достатъчно малък, за да бъде прибран в багажник или дрешник.