Тази седмица започва втори сезон на успешното риалити предаване на E! - #RichKids of Beverly Hills, което разказва за 6 богати младежи, израснали в Бевърли Хилс, които живеят в лукс и могат да си купят каквото си поискат.

Ето ги и героите от първи сезон:

25-годишната Дороти Уанг е израснала в Бевърли Хилс.

Родителите й никога не говорели за пари вкъщи. Тя нямала представа колко са богати, докато един ден не видяла тяхна снимка във Forbes.

Тя не работи, казва, че е funemployed – думата идва от fun (забавление) и unemployed (безработен). С две думи, тя по цял ден се забавлява.

Дороти обича да пазарува. Тя не знае колко чанти Birkin има, защото е спряла да ги брои. Най-евтината от тях струва 10 000 долара.

Виж още: Богатите деца се хвалят в Instagram

Обича да харчи пари в клубове с приятели. На тази касова бележка се вижда, че компанията й е направила сметка за 31 000 долара.

Дороти е голяма фенка на Instagram. По време на сезон 1 на предаването тя има 26 000 последователи, а в края му те са станали 430 000.

Това е Морган Стюарт. Тя е на 26 години от Бевърли Хилс.

Морган има блог Boobs-and-Loubs. Името му идва от това, че има големи гърди и над 200 чифта обувки с марка Louboutin. Средната цена на един чифт е 1 500 долара.

Днес тя живее сама в тази къща в Бевърли Хилс.

Баща й е архитект, а майка й не работи.

Морган има 404 000 последователи в Instagram.

Морган и Дороти са най-добри приятелки.

Те са маниачки на тема Instagram.

Тя казва: „Ако някой не хареса снимката ми, това ми съсипва целия ден. Мисля, че трябва да говоря с този човек, за да разбера какъв е проблемът.“

Това е тяхната приятелка Рокси Соулти, също от Бевърли Хилс.

Тя живее в голяма къща, заедно с родителите си сестра си и естествено – с малкото им кученце.

Тя казва, че живее като персийска принцеса и е експерт по пазаруване.

Родителите й са й дали 6 кредитни карти без лимит, тя обикновено харчи 20 000 – 30 000 долара на месец и тогава родителите й спират картите.

Това е приятелят на Морган - Брендан Фитцпатрик.

Той също е израснал като богато разглезено дете.

Работи като имотен агент. Когато е бил на 19 години е направил първата си сделка за продажба на имот, който е бил на стойност 19 млн. долара.

В момента доходите му са в „порядъка на милиони“.

Синът на Меджик Джонсън – Ел се появява често в предаването. Той е приятел на Дороти, с която се запознали се в час по тае бо.

В един от епизодите става ясно, че дамите трудно отварят бутилка вино, защото винаги имат обслужваш персонал наоколо, който да им го отвори и сервира.