Осемнадесетгодишният Виктор Микула, син на румънски милионер, който ходеше на училище с Ferrari, беше изхвърлен от учебното заведение, след като е хванат да преписва на зрелостния си изпит и сега може да се яви най-рано отново през 2016 г.

Изглежда парите не могат да купят всичко.

Тийнейджърът, който се придвижваше до училище с хеликоптер, за да може да поспива повече сутрин и който се яви на изпита с Ferrari, е изключен заради преписване.

Преди изпита Виктор Микула заяви пред журналисти, че е убеден, че ще вземе изпита.

Сега той не може да се яви отново преди 2016 г., защото е заловен да преписва.

Вижте още: Да имаш баща милиардер (снимки)

"Това е последният му шанс да се дипломира, защото той вече веднъж не е издържал изпита," е споделил негов съученик пред Mirror.

Шансовете му да си намери работа вероятно няма да пострадат от този провал, тъй като той е син на Виорел Микула - бизнесмен, натрупал лично състояние от 250 млн. долара от туризъм и имоти.

Виктор е добре познат в Румъния и вече е изтърпял едно лишаване от правоуправление заради превишение на скоростта и заради това, че влиза с Ferrari-то си в пешеходна улица, където пазарува бижута със своята приятелка.

По-рано тази година той сподели пред журналисти, че иска да посети румънски манастир, за да се моли и да потърси покой от напрежението около изпита. Впоследствие обаче разгневи молещите се в манастира, след като пристигна там с частния си хеликоптер.