Това изглежда е годината на страхотно изглеждащите престъпници.

Само няколко месеца след като светът се прехласна по полицейската снимка на осъдения престъпник Джереми Мийкс, сега е ред на най-сексапилната представителка на нежния пол, която си има проблеми със закона.

Срещу 21-годишната жителка на Монреал Стефани Бодуан има повдигнати над 100 обвинения, свързани с обири в канадските градове Артабаска и Мейпъл и с незаконно притежание на различни оръжия.

Според обвиненията тя е извършила 42 обира с взлом и трябва да се яви в съда на 17 ноември.

При ареста полицията е открила оръжията в багажника на нейния автомобил Mitsubishi Lancer.

Тя е арестувана още миналия месец, но едва след като в Twitter се появява нейна снимка по бански, интересът към нея в интернет нараства главоломно и случаят и придобива международна популярност. Потребител в Twitter пише: „тя ще открадне сърцето и нещата ви”, друг пък казва „Стефани може да открадне сърцето ми, когато поиска”.

Хората наричат Бодуан "най-сексапилната престъпничка в света."

Досието й е впечатляващо. Дадоха ми документ, който е поне 30 см. дебел, казва нейният служебно назначен адвокат Денис Лавин. Според него клиентката му вече е посетила лекар, който трябва да установи какво е било психическото й състояние по време на предполагаемите обири.

По-рано тази година друг престъпник придоби международна популярност, след като полицейската му снимка бе разпространена в интернет, а жените полудяха по сините му очи. Това бе Джереми Мийкс, който вече е лежал в затвора, а този път бе арестуван за незаконно притежание на оръжие. След като стана известен той дори получи предложение за договор като модел.

Поради сериозността на престъплението му обаче той ще бъде съден от федерален съд и е заплашен от 10 г. затвор, което означава, че едва ли скоро ще видим нови негови снимки.