Най-тънкият телефон с 5.3-инчов дисплей вече е в Мтел. Sony Xperia T3 се предлага ексклузивно само в онлайн магазина на компанията.

Фаблетът може да бъде закупен на цена от 379.90 лева в брой или за 17.90 лева на месец с Мтел Трансфер XL.

Освен със забележително тънкия си профил от 7мм, Sony Xperia T3 впечатлява и с корпус от неръждаема стомана, но и с изненадваща лекота – теглото му е едва 148 грама. Дисплеят е 5.3” HD TRILUMINOS™ и гарантира невероятна наситеност на картината.

8-мегапикселовата камера позволява да се снима при разнообразна осветеност на средата – и при силна насрещна светлина, и при по-тъмна обстановка. Има и специална функционалност, която позволява да се стабилизира картината при заснемане на видео, дори и ръката на снимащия да потрепва.

Всичко това е подкрепено от солиден 4-ядрен процесор, който разполага със специална технология, щадяща батерията на устройството.

За разлика от много други смартфони, Sony Xperia T3 има изключително издръжлива батерия и при по-икономично използване на телефона може да издържи до три дни без презареждане.

Доставката на всички стоки, закупени от електронния магазин на Мтел за цялата страна, е безплатна. Освен това клиентите могат сами да изберат начина на плащане - чрез наложен платеж или в Мтел магазин.

За всички въпроси, свързани със смарт устройства, Мтел предлага консултация на телефон 088 1881. Смарт линията е достъпна всеки ден от 08:00 до 21:00 часа.