Марк Закърбърг и Стив Джобс са почитатели на дънките и маратонките, но някои технологични шефове държат повече на външния си вид.

Например Рамеет Чавла. Индиецът е технологичен предприемач, чиято компания за мобилни приложения Fueled се оценява на милиони 30 млн. долара.

„Начинът, по който се обличам ме отличава от останалите и привлича клиенти,“ казва той. „Други в моя сектор предпочитат суичърите, но аз искам да разчупя малко нещата“.

Чавла казва, че е работохолик и работи по 14 часа на ден, като често приключва в 3:30 сутринта.

Той е стартирал компанията си през януари 2011 година и тя бързо се разраства. Днес за него работят 86 души в Ню Йорк, Чикаго и Лондон. Притежава акции в още 30 по-малки компании.

Чавла е бивш финансов анализатор, който е работил в банка, но през 2007 година напуска, защото не се „вписва в корпоративния свят“.

Родителите му са индийци традиционалисти. Бракът им е бил уреден, имат две деца. Чавла е свикнал да не се вписва. Израснал е в Бока Ратон, Флорида, като неговото семейство е едно от малкото нееврейски в квартала.

Завършил е финанси в Ню Йорк. Започва работа в Merrill Lynch, а след това е Oppenheimer, където е имал 6-цифрена заплата.

Днес той живее в собствен ритъм. Разделил е деня си на три 7-часови половини, плюс 3 часа за почивка. Така работи по 14 часа на ден, има 7 часа сън, 1 час за събуждане и разпускане, и два часа за храна и социализиране.

Чавла държи на външния си вид и обича да се снима за своя Instragram.

Вижте няколко негови снимки:

Виж още: Най-добре облечените спортисти