Имате стая в дома, която не се ползва? Може би това е детската стая на децата, които отдавна са поели по своя път? Каквато и да е причината, не я ползвайте като килер за складиране на боклуци.

Вижте няколко идеи за това, какво може да стане от нея:

Стая за игри

Една маса за билярд и маса за покер са всичко, от което имате нужда, за да направите стая за игра, за което ще ви завиждат всичките ви приятели. След вечеря, поканете ги там за игра на билярд или пура, както правят на аристократичните приеми.

Фитнес

Защо да ползвате помещение за килер, като можете да си направите собствен фитнес, с което да тренирате в удобството на вашия дом и са спестите пари за карти.

Библиотека

Някога домовете на богатите хора са имали отделна стая библиотека. Е вашата може и да не е от най-големите, но защо да не си направите едно място, където да се усамотявате за почивка с книга в ръка. Трябва ви само полица за книги и удобен диван. Ако стаята няма голям прозорец помислете и за добро осветление.

Кабинет

За тези, на които се налага да работят у дома. Може да имате тихо и комфортно място само за себе си.

Дрешник

Всяка дама с много дрехи си мечтае за дрешник. Дрешниците не само складират дрехи и обувки, там може да поставите тоалетна масичка за разкрасителни процедури.

Дайте я под наем

Днес много хора имат финансови проблеми. Защо една стая в дома ви да стои празна, като можете да се превърнете в хазяи да получавате наем за нея?