Новите оферти на Мтел за домашен телефон предоставят неограничени разговори в мобилната и фиксираната мрежа на телекома, както и различен брой минути за разговори към всички фиксирани и мобилни мрежи в страната.

4.90 лева на месец ще заплащат всички настоящи потребители на мобилна услуга от Мтел, които изберат Мтел домашен телефон S. Офертата предоставя 250 минути към всички мобилни и фиксирани мрежи в страната. За новите клиенти на телекома месечната такса на този тарифен план е 6,90 лева, като се запазват същите условия за разговори.

Броят на минутите за разговори се удвоява на 500, ако абонатите изберат тарифен план Мтел домашен телефон M. Месечната му такса е 7.90 лева за настоящи потребители на мобилна услуга от Мтел и 9.90 лева за нови клиенти.

С Мтел домашен телефон L те получават 1000, а с XL варианта на офертата – 2000 безплатни минути. Потребителите ще имат и от 100 до 400 минути за безплатни разговори с международни номера в зависимост от тарифния им план.

При всички разновидности на тарифата разговорите в мобилната и фиксираната мрежа на Мтел са неограничени.

След изчерпване на включените минути, цената за минута разговор към другите фиксирани мрежи е 0.05 лева, а към мобилните – 0.25 лева. Желаещите да запазят сегашния си домашен номер могат да го прехвърлят в мрежата на Мтел и също да се възползват от офертата на телекома.