УниКредит Булбанк ще обслужва клиенти през почивните дни в началото на март.

На 2 и 3 март 17 дежурни офиса на банката в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Велико Търново, Стара Загора и Благоевград ще работят през целия ден.

Работещите клонове на банката са в някои от локациите на магазини Кауфланд и Метро.

Клонът в България Мол ще работи от 9:00 до 21:00 часа, а този в Парадайс Център – от 10:00 до 20:30 часа.

Клонът Митница летище София е с работно време от 8:30 до 18:00 часа. На 28 февруари работят всички традиционно дежурни филиали в събота.

През почивните дни УниКредит Булбанк ще зарежда редовно всички малко над 720 банкомата в страната. Създадена е организация за бързо отстраняване на технически неизправности по банкоматите и своевременно зареждане в зависимост от оборотите на теглене.

На разположение на клиентите са и 35 банкомата с депозитна функция и 12 зони за самообслужване, достъпни 24 часа в денонощието.

В тях клиентите сами биха могли да извършват обичайните си банкови операции – теглене и депозиране на средства, нареждане на преводи, заплащане на сметки, получаване на информация и съдействие за използваните банкови продукти и услуги и др.

УниКредит Булбанк напомня на всички свои картодържатели, че тегленето от банкомати на УниКредит с дебитни карти е без такса – както в страната, така и в чужбина.