Този прекрасен апартамент с 3 спални се намира в жилищната част на Дипломатически клуб "Глория Палас" в Горна Баня. Разположен до полите на Витоша планина, комплексът предлага уникално съчетание на отдих и прекрасни моменти сред природата, извън шумната част на града.

Комплексът има открит басейн и бар, ресторант, фитнес, тенис корт и множество други съоръжения, както и чудесна гледка към Витоша.

Дипломатически клуб "Глория Палас" е основан през 1898 година и е притегателен център за политици, дипломати и аристократи, спортисти.

Апартаментът се намира на 2-ри етаж от общо 6 в луксозна тухлена кооперация (2008г.) с асансьор, луксозни общи части и озеленен и поддържан вътрешен двор. Сградата се отличава с подове от естествен камък, алуминиеви парапети и широки фоайета. В цената е включено паркомясто.

Площта на дома е 185 кв. метра. Разпределението следното:

коридор с входно антре, всекидневна с трапезария и кухненски бокс и тераса с гледка към озеленен вътрешен двор и Витоша, родителска спалня, детска спалня, кабинет, който може да се превърне в трета спалня, две бани (едната с вана), склад и обща тераса за трите спални.

Апартаментът е обзаведен с италиански мебели.

Отоплението е на газ.

Цената на жилището е 249 000 евро, или 1 346 евро на кв. метър.

Вижте снимки, предоставени от агенция ЛУКС ИМОТИ:

Виж още: Имот на седмицата - просторен апартамент до Южен парк

Виж още: Как изглежда домът-мечта на жените?

Виж още: Имот на седмицата: под наем в Халкидики

Спалните са 2, като има още едно помещение, подходящо за кабинет или трета спалня:

Виж още: Имот на седмицата - лукс до Борисовата градина

Апартаментът има голяма слънчева тераса: