СТАРАТА ШКОЛА НА МИСЛЕНЕ В ТЕХНИЧЕСКИЯ АНАЛИЗ И ПАЗАРНАТА ПСИХОЛОГИЯ

- Практики на легендарните търговци от 30-те години, преведени в закони, принципи, техники и умствена дисциплина.
- Ако искате да успеете, трябва да се научите как да разпознавате и да разберете как работят професионалистите.
- Това е, което хората, които прилагат този метод днес повече от 100 години – следват професионалистите.

КАКВО ИМА В ТОЗИ РЪКОПИС

- Фази и схеми на натрупване и разпространение и техните функции. Метод, въоръжаващ търговеца с логически подход и психологически технически решения. Идеална визуална представа за ценовите действия и практиките на големите играчи.

- 9 класически тестове за заемането на позиция. Целта на метода е да се синхронизира навлизането на пазара, т.е. да се отвори позиция в очакване на движение. Тези точки с минимален риск и висок потенциал се появят в разгара на консолидацията.

- Проучване на пазара в САЩ. Разберете истинските правила на играта, практикувани от основните интереси и следвайте тези големи играчи зад кулисите, които се открояват в областите на рейндж в готовност за възходяща и низходяща тенденция.

СЕГА Е МОМЕНТА ДА СЕ НАУЧИМ ДА МИСЛИМ И ТЪРГУВАМЕ КАТО ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Отворете демо сметка с Admiral Markets UK Ltd (минимален депозит от $ 10 или вътрешен трансфер, ако вече сте клиент на Admiral Markets), за да получите ръкописа от 35 страници. Това ще промени начина, по който управлявате и мислите за търговията.

КАК ДА СТИГНЕМ ДО РЪКОПИСА ОТ 35 СТРАНИЦИ?

Регистрация в Кабинет на трейдъра на Admiral Markets

Отваряне на демо сметка и качване на необходимите документи (копие от лична карта и доказателство за адрес - излечение от банка).

Направете депозит (вижте нашия Бонус до 50%) и захранетe Вашата реална сметка.

Изтеглете, инсталирайте и стартирайте платформата MetaTrader 4
представител на Admiral Markets ще Ви изпрати ръкописа по имейл

Ако вече имате реална сметка в Admiral Markets UK Ltd, моля изпратете запитване към info@admiralmarkets.bg

СЪДЪРЖАНИЕ на ръкописа
- Въведение
- 5-те етапа на метода
- Закони на Wychoff
- Трендове и тяги
- Търговия в рейндж
- Фази на пазара
- Диаграма на фазата на натрупване
- Схема за натрупване и ключови моменти
- Настройки за откриването на позиция
- 9 теста на натрупване
- Схема на фазата на разпределение
- Схема за разпределениеи ключови моменти
- Проучване (фондовия пазар)

ОТВОРЕТЕ ДЕМО СМЕТКА И ПОЛУЧЕТЕ КОПИЕ ОТ РЪКОПИСА ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ
ДЕТАЙЛНИ ГРАФИКИ В РЪКОПИСА ОТ 30-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК









ОТВОРЕТЕ ДЕМО СМЕТКА И ПОЛУЧЕТЕ КОПИЕ ОТ РЪКОПИСА ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ

Всички права са запазени: Вие сте свободни да използвате този ръкопис като търговец на Admiral Markets. Ние работихме усилено, за да Ви предоставим този метод, така че моля не го разпространявайте или продавайте. Благодаря.

Admiral Markets UK Ltd
Оторизиран и регулиран от Комисията за финансов надзор (FCA UK), FRN. 595 450.


Предупреждение за риск
Това съобщение е само с информационна цел и не трябва да се разглежда като предложение, препоръка или съвет да купувате или продавате финансови инструменти, нито има претенция да съдържа официална информация за термините. Ние не гарантираме, че тази информация е пълна и прецизна. Всички становища или мнения, изразени в съобщението не отразяват непременно тези на Admiral Markets UK Ltd, Admiral Markets Group AS и Admiral Markets AS. Ако получите това съобщение по погрешка, моля, уведомете подателя и го изтрийте от Вашата система. Вие не трябва пряко или косвено да използвате, разкривате или разпространявате това съобщение или част от него. Освен ако не е указано друго, всяка финансова информация, предадена в този имейл е само ориентировъчна, подлежи на промяна и не представлява предложение за сделка на дадена котировка на цена. Admiral Markets UK Ltd е лицензирана и регулирана за провеждане на инвестиционна дейност от Комисията за финансов надзор на Обединеното кралство, FRN 595450. Допълнителната информация за това може да бъде намерена на интернет страницата на Комисията за финансов надзор. Седалището на Admiral Markets UK Ltd е One Love Lane, Лондон, EC2V 7JN. Регистрационният номер е 08171762. Admiral Markets UK Ltd също се регулира от Директивата за пазарите на финансови инструменти (MiFID) по отношение на други служби в рамките на ЕС в рамките на паспортния режим на MiFID. CFD/Forex търговията е продукт с ливъридж и носи висока степен на риск. Не трябва да търгувате CFD или спот валутна търговия, освен ако не сте разбрали същността на CFD и/или спот валутната търговия, как те работят, как можете да реализирате печалба или загуба и степента на излагането на риск и загуби. Моля обърнете внимание, че загубите могат да бъдат неограничени и никакъв депозит или друга сума, която сте платили (като Initial Margin (ние наричаме това Margin) или Variation Margin) ще ограничи загубите Ви. Вие трябва да се уверите, че CFD и спот валутната търговия е подходяща за Вас с оглед на обстоятелствата и финансовото Ви състояние. Вие може да загубите всичкия си вложен капитал и първоначална инвестиция. Търгувайте само с това, което можете да си позволите да загубите. Моля прегледайте детайлно предупрежденията за риск на www.admiralmarkets.bg.