Във вторник – 2 юни, се състоя и последното предварително събитие "get together" на Премиум Рали София - Св. Влас в новооткрития клуб Планет, София.

Акцентът на събитието беше едно от официално най-красивите Ferrari-та, произвеждани до момента, а именно Ferrari 458 Italia Spider, предоставен от Eurolink.

Друг не по-маловажен „акцент“ бяха и адреналинките на събитието, които освен с красотата си, радваха гостите и със специални подаръци от Black Horse. Black Edition Party беше посетено от участниците в изминалите 2 сезона, както и записалите се за Сезон 2015.

Това доведе до обичайната гледка на главозамайващо автомобилно изложение, сред което можеха да се видят Porsche Panamera Turbo S, Audi S5, Porsche 911 Turbo S, Nissan GT-R, Porsche Cayenne Turbo, Ferrari 458 и много други.

Премиум Рали София - Св. Влас стартира на 17 Юни от 11ч. от Марина "Диневи", а финалът ще бъде в София на 19 Юни пред хотел "Маринела" от 18 ч.

За участие в Премиум Рали София – Свети Влас 2015 може да се запишете на www.premiumrally.com, а за любопитните и феновете на бързите коли на Старта и Финала входът е свободен!