Екстериор

Тази забележителна къща, разположена в Йоркшир Муурс, район известен с удивителната си красота, грабва окото с красивите и меки детайли и шикозния провинциален стил. Шест месеца са били необходими, за да бъдат направени кардинални промени по нея. Реновирани са покривът, подът, водопроводът, електическата система и прозорците.

Реорганизирани са стаите, за да имаме сега нова отворена кухня и трапезария. Банята на долния етаж е преустроена в мокро помещение и тоалетна. Освободено е пространство за кабинет.

Къщата разполага с три спални и таванско помещение. Отвън характерна каменна стена разделя градината на вилата от дивата природа.

Трапезария

Трапезарията е отворена и е разположена върху повдигната платформа от солиден дъб.



Мебелите са от класическо дърво и контрастират на боядисания в бяло скрин. Приканващият син диван допълва стаята, придавайки и социален елемент.

Кухня

Кухнята е в провинциален стил с приятно боядисаните шкафове и автентичния каменен под. Всичките кухненски шкафове са подбрани така, че да създават удобство и достатъчно пространство за посуда. Островът допълва чрез отделения за вино, още шкафове и задоволително голям работен плот.

Хол

Съчетанието от материи създава уют и топлина в хола. Камината е отличителен провинциален елемент, който е заобиколен от кош с дърва. Каменната рамка внася чувство прохлада и устойчивост.

Оранжерия

Мотивът с дървесните листа доминира в тази богата на стъкла стая. Сивите плетени столове и дървета маса за кафе превръщат помещението във втора всекидневна. Мекият килим и неутралният диван създават усещане за топлина и уют.

Спалня в мансардата

Мансардата е превърната в романтично преживяване, благодарение на орнаментирано бяло метално легло. Тапетите на цветя внасят женственост, допълнена от кремавите пердета, които падат въздействащо от тавана до пода и очертават леглото. Малкият стъклен полилей и нощните лампи инжектиран допълнителна доза френски стил.

Основна спалня

Основната спалня е превърната в тихо райско кътче с успокояващ сив цвят, съчетан с повдигащия духа бял цвят. Белите стени са получили ново тълкуване в комбинацията със изключително красиви флорални тапети. Традиционната облегалка на леглото създава усещане за бутиков хотел. Меките розови възглавнички внасят нотка нежност и мекота. Докато черният полилеят категорично очертава класическия вид.

Баня

Елегантна баня, в която панелите заемат ключова роля. Изпълнена е в типичен провинциален стил – в бяло. Отново се усеща умишленото привнасяне на женствени елементи – при пердетата, хавлиите и други елементи.

Деликатните флакони върху боядисана в бяло масичка създават атмосфера на изтънченост. Романтичността е внесена в пространството чрез картината с цъфтящите цветя.