Някои от най-известните хора в света някога са сервирали хамбургери.

Вижте няколко звезди, които са работили в заведения за бързо хранене:

Гуен Стефани

Докато била в гимназията Гуен Стефани продавала сладолед в Dairy Queen. Там работел и брат й Ерик.

Куин Латифа

Преди да стане известна Латифа е работила в Burger King.

Джеф Безос

Главният изпълнителен директор на Amazon е работил едно лято на грила в McDonald's. Казва, че през първата му седмица там са го съсипали от чистене.

Дженифър Хъдзън

16-годишната Хъдзън е работила в Burger King в Чикаго. Поради тази причина Burger King обявиха, че тя може да се храни в техни заведения безплатно до живот.

Ева Мендез

Като тийнейджърка в Лос Анджелис Мендез е работила в Hot Dog on a Stick.

Джеймс Франко

За да се издържа, докато се опитва да пробие като актьор той е работил на drive-thru в McDonald's. Казва, че практикувал различни чужди акценти с клиентите. В интервю за WashingtonPost Франко казва, че McDonald's са му помогнали, когато не е имал никой друг.

Джей Лено

В гимназията Лено е работил в McDonald's.

Ева Лонгория

Лонгория е била касиерка в Wendy's в родния и град в Тексас 3 години. Започнала е работа там на 15-годишна възраст, а на 18 била мениджър на заведението.

Фарел

Фарел е работил не в един, а в три ресторанта на cDonald's и е бил уволнен и от трите. „Бях много мързелив,“ признава той.

Рейчъл Макадамс

Тя е работила в McDonald's в родния Онтарио. Признава, че не била много добра служителка. Повреждала машината за портокалов сок всеки ден.

Меган Фокс

Някога тя е правила смутита в Tropical Smoothie Café в Сейнт Питърсбърг, Флорида.

Пинк

Пинк е работила в McDonald's, Pizza Hut и Wendy's. Казва, че е била ужасен служител. Пушела вътре, раздавала безплатни картофки на приятели и вземала LSD докато е на работа. Понякога се затваряла в тоалетната и зяпала плочките.

Мадона

Мадона е работила само 1 ден в Dunkin' Donuts на площад Таймс Скуеър в Ню Йорк. Тя била уволнена още на първия ден заради лошо отношение към клиентите.