Изключително стилният LG G4, който впечатлява с елегантен кожен гръб, върви в комплект с допълнителен стандартен панел, което дава две уникални визии на потребителите на устройството.

Панелите в атрактивни десени се сменят изключително лесно и бързо и превръщат смартфона в най-актуалния аксесоар за лятото. Различните визии пасват на всяка житейска ситуация, като стандартният панелдобавя блясък към ежедневието на всеки потребител със своя изискан златист десен.

LG G4 се отличава не само с атрактивния си дизайн, но и с много добри технически характеристики. Флагманът на технологичния гигант е оборудван с 5.5" (14.0 см) IPS Quantum дисплей, предоставящ наситена, ярка картина и контрастни цветове дори при по-малък ъгъл на гледане.

За запазването на всички хубави моменти, потребителите могат да разчитат на подобрената 16 MP основна камера с уникален ръчен режим за настройки на снимане, при който може да променяте настройките като експозиция, баланс на бялото, ISO, скорост на затвора и фокуса.

От друга страна, оптичната стабилизация (OIS 2.0) и F1.8 обектив (апертура), правят възможно снимането на портрети при много слаба външна светлина. Предната камера е с резолюция от 8 MP. Моделът разполага с шестядрен 1.8GHz процесор и най-новата версия на операционна система Android - v5.1 (Lollipop).