Популярното приложение за онлайн-запознанства Tinder въвежда нова възможност за потребителите - „супер харесване“ (Super Like).

До момента потребителите на приложението можеха проста да „херасват“ някой, като плъзват екрана надясно, или да го „игнорират“ като плъзват екрана на ляво.

Сега те ще имат възможността да изразят особените си предпочитания към определен мъж или жена (супер харесване), като плъзват екрана нагоре, или като ползват новата икона под формата на синя звезда.

Супер харесването може да се извършва само веднъж в рамките на 25 часа. Защо ли? Защото, както казва изпълнителният директор на компанията – Шийн Рад, това е сигнал към потребителя за крайно привличане.

До настоящият момент потребителите, които са получили „одобрение“ от други потребители не можеха да виждат това, докато самите те не плъзнат екрана надясно върху потребителя, който ги е харесал и не се получи „съвпадение“.

С новата възможност, обаче, потребителите получили най-високата оценка ще могат веднага да виждат профила на тези, които са ги удостоили с тази чест, без да е необходимо да чакат съвпадение.