Остров Крит е най-големият от гръцките острови и притежава уникален чар - благодарение на райските си плажове, кристално чистата вода и невероятни гледки.

Есента в България в момента е в разгара си, но едно пътуване до там е точно това, от което се нуждаете, ако искате да удължите с още малко своето приказно лято.

Сред забележителностите на това място е Старото пристанище, като по време на Венецианския период там е бил един от важните търговски и военни центрове. Това е едно невероятно място за романтична разходка, когато вече е тъмно и светлините се отразяват във водата.

Крепостта Кулес и Минойският дворец в Кносос - най-големият център на Минойската цивилизация определено си заслужават, за да се потопите в една различна епоха и култура, отдавна вече изчезнала по тези земи.

Заедно пък се отправяме на едно пътешествие под водите на острова заедно с полякинята Елвира Крaсцелнишка и нейният син, който обича да се гмурка и се чувства на морското дъно "като у дома си". Насладете се на вълшебен Крит в нашата .:ГАЛЕРИЯ:.