Шестдневното приключение на Profit.bg на Малдивите започна. Вижте как изглежда раят на земята през нашите очи.

Колко често ви се случва хотелът, в който сте отседнали, да предлага меню за възглавници? Най-вероятно никога.

Не и когато става въпрос за Малдивите. На островните курорти всеки детайл е от значение, а вниманието към гостите е начин на живот.

Менюто за възглавници например е списък с възглавници, предвидени за гостите безплатно. Те могат да избират между различни видове, като целта е почивката им да е максимално пълноценна.

В петзвездния Constance Halaveli например гостите разполагат с четири пухени възглавници, като им се предлагат още осем алтернативи.

Можете да изберете специална възглавница за врата или пък луксозна от гъши пух. В менюто се предлага още възглавница от мемори пяна, създадена за астронавтите от НАСА.

За релаксация на мускулите и премахване на стреса може да си поръчате възглавница от елда, която е 100% натурална. За любителите на страничната поза на сън има дълга възглавница, както и такава за бременни.

Отново като средство срещу стрес можете да си поръчате ароматизирана възглавница, както и такава във формата на английската буква U – за да премахнете напрежението във врата и раменете.

И за да издигнат съня на гостите в култ, служителите в хотела подготвят стаята ви за нощна почивка. Те спускат завесите, намаляват температурата на климатика и поставят бутилка с вода и бисквита до леглото ви.

А то е оправено, като от едната му страна ви чакат пантофите. И за перфетното лека нощ – в стаята звучи успокояваща музика.

Profit.bg пътува до Малдивите с Qatar Airways – най-добрата авиокомпания в света за 2015 г.