Един от най-харесваните модели от премиум серията на Samsung - Galaxy S5 – вече има нова, подобрена версия, която се предлага в търговската мрежа на VIVACOM.

Samsung Galaxy S5 Neo разполага с 5.1“ full HD Super AMOLED дисплей, който осигурява живи и наситени цветове за максимално добро визуално преживяване.

В технически аспект, моделът надгражда своя предшественик с мощен осемядрен 1.6GHz процесор и работи с операционна система Android OS, v5.1.1 (Lollipop). Подобрение има и във възможностите за правене на снимки, които устройството осигурява.

В крак с продължаващата тенденция за селфита, производителите от Samsung са заложили на по-голяма - 5MP предна камера, в допълнение към 16MP основна камера.

Устройството тежи едва 142 грама и е тънко 8.1 мм. Освен практичен, смартфонът е и изключително надежден за употреба със своя сертификат за водо- и прахоустойчивост IP67.

Samsung Galaxy S5 Neo е наличен в магазините на VIVACOM и се предлага на най-атрактивна цена от 24.90 лева на месец с двугодишен абонамент за тарифен план Smart XL.