Chivas Regal Extra е новото бленд скоч уиски на Chivas Regal, създадено от някои от най-редките и висококачествени малцови уискита на бранда с различна степен на отлежалост. То е първото попълнение в семейството на Chivas Regal от 10 години насам и бе представено и на почитателите на Chivas в България на атрактивно събитие в столичния клуб Bedroom.

В компанията на любители, партньори, медии и популярни лица – приятели на марката, новият Chivas Regal Extra впечатли с плодов аромат и вкус на зрели круши, нюанс на карамел и джинджифил.

Традиционно за бранда, представянето бе нестандартно и стилно. Изисканата дегустация на CHIVAS EXTRA беше съчетана с неповторима експлозия от вкусове от специално изработено меню. Гостите имаха рядката възможност да усетят невероятните качества на Chivas Extra в комбинация с изтънчени специалитети.

А една от тайните на Chivas Regal Extra, която го прави достоен продължител на традицията в колекцията на Chivas Regal, е престоят му в специални испански шери бъчви. Отлежало в тях, това бленд уиски се отличава с повече наситеност и плътност на вкуса със завладяващ финал. Така освен на възрастта, новото уиски залага и на уникална технология, която добавя нова сила във вкуса му.

Водач в това истинско кулинарно пътешествие бе Ради Стамболов – член на журито на първото българско кулинарно състезание Lord of the chefs. Доцентът по италианска кухня от Scuola Alberghiera e di Ristorazione di Serramazzoni, Италия е специализирал в Cafè Central Palais Ferstel във Виена, Австрия. Работил е в Sheraton Doha Hotel, Катар, като Chef de Party (Pastry) и Souse Chef Pastry и е готвил за 13 президента на различни държави.

Прочут със своето шоколадово суши, Ради Стамболов помогна на присъстващите да преминат през истински лабиринт от вкусове и аромати. Атмосферата бе завършена от нежния съпровод на пианото на Мария Каракушева. Създателката на музикалните проекти Classic In The House и Classic In The Jazz изуми присъстващите с вълшебните си пръсти и превърна вечерта в истинско тайнство.

Chivas Regal Extra е създаден специално за тези, които винаги очакват нещо повече. Вкусът му ще допадне на хора с визия за бъдещето и предприемачески дух. Онези, за които бизнесът означава творчество и сила, която гради нещо ново и по-добро.

Но най-вече Chivas Regal Extra ще се хареса на щедрите и отворени към света хора, които не се страхуват да дадат всичко от себе си и знаят, че успехът винаги идва, но не на всяка цена. Точно затова качественият вкус на Chivas Regal Extra, който отговаря на всички тези високи стандарти, ще се превърне в част от начина им на живот.