Сезонът на жълтото, червеното и кафявото е тук. Есента заслужава да бъде почетена, подобно на лятото, което определено печели симпатиите на повечето хора.

Как да внесем есента у дома и да се радваме на пъстрота, а не на сиво облачно време?

1. Удобни възглавнички, одеала, покривала и т.н.

Задължително заложете на различни меки и топли одеала в пъстри цветове и есенни мотиви. Можете да изберете декоративни елементи от вълна, например.

2. Празнички декоративни елементи

Използвайте есенните тикви и други сезонни плодове и зеленчуци, за да създадете типична обстановка. Можете да се снабдите с жълти слънчогледи, които буквално ще огреят пространството у дома.

Друга възможност предлагат керамичните съдове – оглеждайте се за есенни мотиви и форми.

3. Свещници

Запалената свещ придава на всяко помещение уют и топлина. Няма как да развалите атмосферата в една стая, ако решите да запалите една ароматна свещ или пък няколко.

Знаете, че денят вече е по-къс. Организмът ни се нуждае от светлина, а също така и от топлината на отишлото си лятно слънце.

4. Аромати

Вече споменахме ароматна свещ, но не спирайте до тук. Използвайте характерни за сезона аромати за свещи, сапуни, душ гелове, ароматизатори за въздух и т.н. Запечете тиква и целият дом ще заухае на есен.

5. Кухненски пособия

Няма как да внесете есента в дома си, ако не се снабдите с посуда с есенни мотиви? Дали ще са чаши, купи, чайници или пък сервировъчни покривки... лимитът е въображението ви.