На всеки активен шофьор поне веднъж му се е случвало да спука гума или да му падне акумулаторът през студените зимни дни. В тези случаи се налага спешно да потърсим помощ от приятел, но невинаги намираме такъв, който да се отзове максимално бързо, за да ни избави от проблема.

Дългите телефонни разговори с молба за помощ в случай на авария обаче остават в миналото. Подобрената застраховка „Автокаско“ на ЗК „Лев Инс“ АД вече включва напълно безплатно помощ на пътя при авария.

В пакета от услуги, които не се заплащат от клиента, влизат: смяна на гума, подаване на ток и доставка на гориво.

Професионални аварийни екипи са на разположение денонощно, за да оказват помощ във всяка точка на България.

Всички бъдещи и настоящи клиенти на „Лев Инс“ вече могат да се възползват от тяхното съдействие при авария, като се обадят на телефона за денонощен Каско асистънс 0800 15 333.

През месец декември „Лев Инс“ стартира и услугата "Асистанс за чужбина", която ще бъде извършвана от една от най-надеждните асистиращи компании в Европа. Тя е с над 30-годишен опит и обслужва повече от 20 000 случая годишно.

Може да проверите цената на Вашата застраховка „Автокаско“ и да поръчате през сайта на Лев Инс , както и в най-близкия до вас офис на компанията.

Иновациите в „Автокаско“ обаче не са единствената приятна изненада от „Лев Инс“. За да улесни максимално своите клиенти, компанията стартира алтернативен и още по-достъпен начин за продажба на уникалната застраховка "Активна грижа" - чрез скреч карти.

В момента те могат да бъдат открити в офисите на „Лев Инс“ в цялата страна, а скоро ще бъдат достъпни и в търговската мрежа. Активирането на застраховката става лесно, само с обаждане на тел. 0800 10 200.

Най-новият и единствен по рода си у нас продукт „Активна грижа“ дава сигурност на пътя, в планината, на морето, като предлага спасяване по въздух с помощта на хеликоптер в случай на инцидент или внезапно заболяване.

Към застраховка „Активна грижа“ има развита мрежа от линейки, обучени парамедици и специалисти, които са в готовност да реагират в случай на спешно повикване на тел. 0800 10 200.

Благодарение на бързите действия на въздушните екипи, през 2015 година бяха спасени десетки човешки животи.